WTA

Σάκκαρη: Με την Σβιόντεκ στα ημιτελικά της Ντόχα το απόγευμα της Παρασκευής

Η Ίγκα Σβιόντεκ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Κάια Κανέπι στο Australian Open | 27 Ιανουαρίου 2022
Η Ίγκα Σβιόντεκ κατά τη διάρκεια αγώνα με την Κάια Κανέπι στο Australian Open | 27 Ιανουαρίου 2022 @2022 TERTIUS PICKARD/AP IMAGES

Η Ίγκα Σβιόντεκ επικράτησε της Σαμπαλένκα και θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό της Ντόχα ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής περίπου στις 17.30.

Την Ίγκα Σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στα ημιτελικά του Qatar Open, το απόγευμα της Παρασκευής (25/2) με την αναμέτρησή τους να αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 17.30 με 18.00.

Η 20χρονη Πολωνή πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Νο1 του ταμπλό και Νο2 τενίστριας στον κόσμο, Αρίνα Σαμπαλένκα, και "σφράγισε" τη θέση της στις "4" καλύτερες του 1000αριού τουρνουά.

Μετά από μόλις 75 λεπτά αγώνα, η Νο8 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επικράτησε με 6-2, 6-3, κερδίζοντας τα έξι τελευταία games του προημιτελικού και έβγαλε νοκ-άουτ τη νικήτρια του Qatar Open 2020.

Η παράδοση είναι με την Σάκκαρη

Σάκκαρη και Σβιόντεκ θα τεθούν αντιμέτωπες για 4η φορά στο Tour, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μετράει 3-0 υπέρ της στο Η2Η, έχοντας, μάλιστα, κερδίσει όλα τα sets που έχουν παίξει οι δυο κοπέλες (6-0).

Η Μαρία κέρδισε την Πολωνή τρεις φορές μέσα στο 2021, σε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αρχικά, στα προημιτελικά του Roland Garros, στη συνέχεια στα ημιτελικά του Ostrava Open (WTA 500) και ακολούθως στη φάση των ομίλων των WTA Finals, στη Γουαδαλαχάρα.

Η Σφιόντεκ θα αγωνιστεί στον 3ο ημιτελικό της μέσα στη σεζόν, έχοντας χάσει τους προηγούμενους δυο, από την Άσλεϊ Μπάρτι στην Αδελαΐδα (WTA 500) και την Ντανιέλ Κόλινς στη Μελβούρνη (Australian Open).

Στον έτερο ημιτελικό της Ντόχα, την Παρασκευή, θα τεθούν αντιμέτωπες δυο από τις πιο φορμαρισμένες τενίστριες στον κόσμο.

Η Νο4 του ταμπλό, Ανέτ Κόνταβεϊτ, που απέκλεισε με 6-4, 6-1 την Ονς Ζαμπέρ (Νο10), θα παίξει με την πρωταθλήτρια της περασμένης εβδομάδας στο Ντουμπάι και Νο15 του ταμπλό, Γέλενα Οσταπένκο, η οποία συνέτριψε με 6-2, 6-2, την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Νο9).

Οι ημιτελικοί του Qatar Open

  • Σάκκαρη - Σφιόντεκ
  • Κόνταβεϊτ - Οσταπένκο

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ