INDIAN WELLS

Σάκκαρη: Κόντρα στην Σαβίγ στον τέταρτο γύρο του Indian Wells

Daria Saville, of Australia, celebrates winning a game over Zhang Shuai, of China, at the BNP Paribas Open tennis tournament Thursday, March 10, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Daria Saville, of Australia, celebrates winning a game over Zhang Shuai, of China, at the BNP Paribas Open tennis tournament Thursday, March 10, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Η Ντάρια Γκαβρίλοβα Σαβίγ επικράτησε 2-1 της Μέρτενς και θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον τέταρτο γύρο του Indian Wells.

Την Ντάρια Γκαβρίλοβα Σαβίγ θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open, η Μαρία Σάκκαρη.

Η 28χρονη Αυστραλή, πρώην Νο20 και νυν Νο409 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, πραγματοποιεί εντυπωσιακό τουρνουά στην Καλιφόρνια και λίγους μήνες μετά το γάμο της με τον τενίστα, Λουκ Σαβίγ, που είναι ο λόγος για τον οποίο άλλαξε το επώνυμό της, έχει ξεκινήσει με φοβερό τρόπο την προσπάθεια για comeback στο υψηλότερο επίπεδο.

Την Δευτέρα, κέρδισε τη Νο20 του ταμπλό στο Indian Wells, Ελίζ Μέρτενς και “σφράγισε” το ματς με τη Μαρία Σάκκαρη στις “16” καλύτερες του θεσμού.

Με τη νίκη 6-3, 4-6, 6-3 επί της Βελγίδας, η Σαβίγ έφτασε τις πέντε συνεχόμενες στο τουρνουά, μιας και προέρχεται από το προκριματικό ταμπλό. Μάλιστα, στον 2ο γύρο έθεσε νοκ-άουτ το Νο10 του κόσμου, Ονς Ζαμπέρ.

Σάκκαρη και Σαβίγ έχουν τεθεί αντιμέτωπες μια φορά στο παρελθόν, στο 125άρι τουρνουά του Σαν Αντόνιο, το 2016. Η Αυστραλή είχε κερδίσει με ανατροπή και είχε προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS INDIAN WELLS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ