WTA FINALS

Σάκκαρη: Κόντρα στην Σαμπαλένκα ψάχνει την πρόκριση στην τετράδα του WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα στην Βικτόρια Γκόλουμπιτς στο Indian Wells.
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κόντρα στην Βικτόρια Γκόλουμπιτς © 2021 MARK J. TERRILL/ AP IMAGES

Τα ξημερώματα της Τρίτης (16/11, 03.30) η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Αρίνα Σαμπαλένκα και η νικήτρια θα προκριθεί στα ημιτελικά του WTA Finals.

Μία ακόμα μεγάλη νίκη αναζητά τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/11, 03.30, τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmotesports 9, live από το SPORT24) η Μαρία Σάκκαρη.

Το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης αντιμετωπίζει την Αρίνα Σαμπαλένκα με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του WTA Finals. Οι δύο αθλήτριες μετρούν από μία νίκη απέναντι στην Σβιόντεκ, ηττήθηκαν αμφότερες από την Μπαντόσα και έτσι όποια επικρατήσει στην μεταξύ τους αναμέτρηση θα πάρει και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το έργο της 26χρονης Ελληνίδας κόντρα στο Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού η Σαμπαλένκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο κακός δαίμονάς της. Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωπες πέντε φορές με την αθλήτρια από τη Λευκορωσία να μετρά 4 νίκες.

Η Σάκκαρη είχε επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσά τους το 2019 στο Σινσινάτι, αλλά έκτοτε το Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες με τελευταία αυτή στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι φέτος.

Δίχως αμφιβολία η Σακ έχει αποδείξει πως της αρέσουν τα δύσκολα και θα θέλει να αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει κόντρα σε μία ακόμα σπουδαία αντίπαλο.

TAGS WTA FINALS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ