WTA FINALS

Σάκκαρη: Κόντρα στην Γκαρσία στον ημιτελικό του WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα της κόντρα στην Πεγκούλα
Η Μαρία Σάκκαρη στον αγώνα της κόντρα στην Πεγκούλα 2022 AP PHOTO/RON JENKINS

Η Καρολίν Γκαρσία έκανε την ανατροπή απέναντι στην Κασάτκινα, επικράτησε 2-1 σετ και θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό του WTA Finals.

Την αντίπαλό της στον ημιτελικό του WTA Finals έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Αυτή θα είναι η Καρολίν Γκαρσία η οποία επικράτησε 2-1 σετ την Ντάρια Κασάτκινα.

Η Γαλλίδα (Νο6 στην Παγκόσμια κατάταξη) βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τα επόμενα δύο και σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά ως δεύτερη από τον όμιλό της πίσω από την Σβιόντεκ.

Η Σάκκαρη (Νο 5) έχει βρεθεί αντιμέτωπη άλλες δύο φορές με τη Γαλλίδα και έχει ηττηθεί αμφότερες. Αυτή τη φορά ο αγώνας τους θα έχει και άμεσο αντίκτυπο στην παγκόσμια κατάταξη αφού όποια πάρει τη νίκη θα κλείσει τη χρονιά στο Νο 4.

Ο αγώνας των δύο αθλητριών θα διεξαχθεί είτε το βράδυ της Κυριακής μετά τις 22.30, είτε τα ξημερώματα της Δευτέρας (όχι πριν τις 2 π.μ.).

Στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν η εξαιρετική φέτος Ίγκα Σβιόντεκ (Νο 1) απέναντι στην Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο7). Το εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο για τις τέσσερις αθλήτριες που πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά είναι ότι πέρασαν όσες είχαν ξαναπαίξει σε WTA Finals.

Σβιόντεκ, Σάκκαρη, Σαμπαλένκα και Γκαρσία είχαν ξαναβρεθεί στη μάχη των οκτώ κορυφαίων αθλητριών της χρονιάς. Αντίθετα, οι Πεγκούλα, Ζαμπέ, Κασάτκινα και Γκοφ αγωνίστηκαν για πρώτη φορά.

TAGS WTA FINALS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ