ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Κόλινς 0-2: Ηττήθηκε και έχασε τη θέση στον τελικό του Τσάρλεστον

Maria Sakkari, of Greece, reacts to losing a point to Iga Swiatek, of Poland, during the final match at the BNP Paribas Open tennis tournament, Sunday, March 17, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Ryan Sun)
Maria Sakkari, of Greece, reacts to losing a point to Iga Swiatek, of Poland, during the final match at the BNP Paribas Open tennis tournament, Sunday, March 17, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Ryan Sun) AP PHOTO/RYAN SUN

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κόλινς, καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Τσάρλεστον.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο.6) δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντανιέλε Κόλινς (Νο. 19 της παγκόσμιας κατάταξης), καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και δεν προκρίθηκε στον τελικό του Τσάρλεστον.

Η Ελληνίδα έδειξε σφυγμό στα μισά του πρώτου σετ, ωστόσο στον υπόλοιπο αγώνα η Αμερικανίδα ήταν ανώτερη και πήρε την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αναμετρηθεί με την Ντάρια Κασάτκινα.

Το ματς

Η Ντανιέλε Κόλινς μπήκε δυνατά στο ματς, καθώς κατέκτησε τα τρία πρώτα games του πρώτου σετ, κάνοντας break στο πρώτο σερβίς της Σάκκαρη. Η Μαρία απάντησε με το ίδιο νόμισμα, κάνοντας το 3-3.

Ωστόσo δεν κατάφερε να έχει ανάλογη συνέχεια με την Αμερικανίδα να κρατά τρία διαδοχικά games και να κατακτά το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Κόλινς ξεκίνησε με break στο σετ της Σάκκαρη και ξεκίνησε δυναμικά και αυτό το σετ. Οι δύο τενίστριες κράτησαν εύκολα τα σερβίς τους μέχρι και το πέμπτο game (3-2 προηγούταν η Κόλινς), αλλά στο έκτο η Σάκκαρη έχασε την ευκαιρία για break. Η Κόλινς της έσβησε δύο break points και έκανε το 4-2.

Στο φινάλε η Κόλινς έκλεισε με break στο σερβίς της Σάκκαρη, επικρατώντας με 6-3 και στο δεύτερο σετ.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ