CINCINNATI MASTERS

Σάκκαρη - Κιρστέα 2-1: Στους "16" του Cincinnati Masters η Ελληνίδα τενίστρια

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη με 2-1 σετ απέναντι στην Σοράνα Κιρστέα και προκρίθηκε στη φάση των "16" του Cincinnati Masters.

Η Μαρία Σάκκαρη αν και έχασε το πρώτο σετ, έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε με 2-1 στην φάση των "16" του Cincinnati Masters. Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα τενίστρια θα είναι μία εκ των Χαντάντ Μάια και Καρολίνα Μούχοβα.

Η Κιρστέα πατούσε πολύ καλύτερα από την αρχή του παιχνιδιού, παίρνοντας με άνεση το πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-2 στα games και έκανε γρήγορα το 1-0 στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία Σάκκαρη έβγαλε αντίδραση, έκανε μπρέικ στο σερβίς της Κιρστέα και βρέθηκε μπροστά με 3-0 στα games. Αν και είδε την Κιρστέα να επιστρέφει και να μειώνει σε 4-3, η Ελληνίδα τενίστρια με ψυχραιμία έφτασε στην κατάκτηση του σετ και στην ισοφάριση σε 1-1.

Το σετ που θα έκρινε τη νικήτρια του παιχνιδιού ήταν αρκετά πιο αμφίρροπο συγκριτικά με τα προηγούμενα. Η Μαρία Σάκκαρη είχε τα ψυχικά αποθέματα και με 7-5 στα games πήρε το καθοριστικό σετ, μαζί και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Cincinnati Masters.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ελληνίδας τενίστριας μετά από τρία χρόνια στο συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ το 2019 και το 2020 είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS CINCINNATI MASTERS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ