ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Η Πουτίντσεβα έδωσε συνέχεια στην κόντρα με αναρτήσεις στο Instagram

© 2025 Pat Hoelscher / AP IMAGES

Η Γιούλια Πουτίντσεβα έδωσε συνέχεια στη διαμάχη με τη Μαρία Σάκκαρη, ανεβάζοντας δύο story στο Instagram έπειτα από τον καυγά τους στο Bad Homburg.

Η Μαρία Σάκκαρη και η Γιούλια Πουτίντσεβα είχαν έναν άγριο καυγά μετά το φινάλε του μεταξύ τους αγώνα για τον 1ο γύρο του Bad Homburg την Κυριακή (22/6).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενοχλήθηκε επειδή η 30χρονη δεν την κοίταξε όταν της έδωσε το χέρι της.

Η αθλήτρια από το Καζακστάν λοιπόν δημοσίευσε ένα story στο Instagram παρουσιάζοντας φωτογραφίες της Σάκκαρη όταν δεν κοίταξε την Έμα Ραντουκάνου και την Μαρτίνα Τρέβιζαν σε ανάλογες χειραψίες.

Ακολούθως, η Πουτίντσεβα ανέβασε και μια φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα: “Παρεμπιπτόντως – όχι ότι με νοιάζει – της έδωσα το χέρι, όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Προφανώς όχι σύμφωνα με το “πρωτόκολλο αγκαλιάς” που φαίνεται να ακολουθούν μερικοί άνδρες”.

Δείτε τα story της Πουτίντσεβα:

@yulia_putintseva

@yulia_putintseva

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ