MIAMI OPEN

Σάκκαρη: Η κλήρωσή της στο Miami Open

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Shelby Rogers at the BNP Paribas Open tennis tournament Friday, March 10, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Shelby Rogers at the BNP Paribas Open tennis tournament Friday, March 10, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Στα βαθιά από την αρχή θα πέσει η Μαρία Σάκκαρη στο Miami Open μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε το μονοπάτι της στο Miami Open αφού το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τουρνουά.

Η Σακ θα περάσει τον πρώτο γύρο χωρίς αγώνα και μετά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Αντρεέσκου και την Ραντουκάνου.

Η επόμενη αντίπαλός της θα είναι πιθανότατα η Καλίνινα την οποία νίκησε πριν λίγες μέρες στο Indian Wells και θα ακολουθήσει μια εκ των Μπέντσιτς και Αλεξαντρόβα.

Στα προημιτελικά η αντίπαλος της θα προκύψει πιθανότατα από μία εκ των Κβίτοβα, Βέκιτς και Ζαμπέ. Στο ίδιο ταμπλό υπάρχουν και οι Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα, Γκαρσιά, Κουντερμέτοβα και Πλίσκοβα τις οποίες μπορεί να συναντήσει μόνο στα ημιτελικά.

TAGS MIAMI OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ