NOTTINGHAM OPEN

Σάκκαρη: Η κλήρωση της Μαρίας στο Νότιγχαμ

Maria Sakkari, of Greece, returns the ball during a match against Madison Keys, of USA, at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Friday, April 29, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Maria Sakkari, of Greece, returns the ball during a match against Madison Keys, of USA, at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Friday, April 29, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Nottigham Open με την Μαρία Σάκκαρη στο πρώτο της τουρνουά στην grass-season να έχει ορθάνοικτο δρόμο.

Η Μαρία Σάκκαρη αποδέχθηκε τη wild card των διοργανωτών του Nottigham Open με την Ελληνίδα τενίστρια να τοποθετείται στο Νο1 του ταμπλό του τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι: Έμμα Ραντουκάνου, Καμίλα Τζόρτζι, Αλιά Τομλιάνοβιτς, Άλισον Ρίσκε, Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και Μάγκντα Λινέτ.

Όπως και ο Τσιτσιπάς έτσι και η Σάκκαρη επιστρέφει σε warm-up τουρνουά πριν από το Wimbledon, μετά από το 2019 καθώς το 2020 δεν είχαμε grass-season λόγω πανδημίας, ενώ το 2021 η Ελληνίδα τενίστρια πήγε χωρίς συμμετοχή σε τουρνουά στο γρασίδι πριν All England Club.

Η Νο1 του ταμπλό στο Νότιγχαμ θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Κολομβιανή και αρκετά επικίνδυνη, τουλάχιστον στη σκληρή επιφάνεια, Καμίλα Οσόριο, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα βρεθεί στον 2ο γύρο απέναντι στην έμπειρη Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό.

Αν καταφέρει και περάσει στα προημιτελικά είναι πολύ πιθανόν να βρει μπροστά της και πάλι τη Βραζιλιάνα Χαντάντ Μάια από την οποία είχε ηττηθεί στο Miami Open, μένοντας χωρίς νίκη απέναντι της σε δύο αναμετρήσεις.

Στα ημιτελικά την περιμένουν είτε η Τσέχα Τερέζα Μαρτίντσοβα, είτε η επικίνδυνη Πολωνή Μάγκντα Λινέτ, ενώ σε περίπτωση που η Σάκκαρη κατάφερε να προκριθεί στον τελικό εκεί λογικά θα βρει την Έμα Ραντουκάνου, αν και η 19 χρονη έχει μπροστά της αρκετούς σκόπελους, όπως αυτόν στον 1ο γύρο κόντρα στην Ελβετίδα Βικτώρια Γκόλουμπιτς, ενώ ενδέχεται να αντιμετωπίσει μετά από περίπου ένα χρόνο την Αυστραλή Αλιά Τομλιάνοβιτς.

Θυμίζουμε ότι οι δύο παίκτριες είχαν βρεθεί και στον 4ο γύρο πέρσι στο Wimbledon με την Ραντουκάνου να εγκαταλείπει την αναμέτρηση καθώς υπέστη κρίση πανικού.

Το τουρνουά στο Νότιγχαμ θα διεξαχθεί το διάστημα 6-12 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS NOTTINGHAM OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ