INDIAN WELLS

Σάκκαρη: Η Καλίνινα επόμενη αντίπαλός της στο Indian Wells

Anhelina Kalinina of Ukraine celebrates after defeating Petra Kvitova of the Czech Republic following their second round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Aaron Favila)
Anhelina Kalinina of Ukraine celebrates after defeating Petra Kvitova of the Czech Republic following their second round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Aaron Favila) AP

Η Ανχελίνα Καλίνινα επικράτησε 2-1 σετ απέναντι στη Λίντα Φρουχίτοβα και θα είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Indian Wells και ήδη γνωρίζει την επόμενη αντίπαλό της στο Masters.

Αυτή θα είναι η Ανχελίνα Καλίνινα. Η 26χρονη αθλήτρια από την Ουκρανία επικράτησε της Λίντα Φρουχίτοβα με 4-6, 6-4, 7-5 σε ένα κλειστό ματς.

Η Σάκκαρη έχει βρει άλλη μία φορά στο δρόμο της το Νο29 της Παγκόσμιας κατάταξης με την Καλίνινα να παίρνει τη νίκη. Βέβαια, εκείνη η αναμέτρηση είχε γίνει σε γρασίδι και όχι σε σκληρή επιφάνεια όπως είναι αυτή του Indian Wells.

TAGS INDIAN WELLS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ