ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Γιουάν 2-0: Με περίπατο στον 3ο γύρο του Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει σε ματς κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells | 17 Μαρτίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει σε ματς κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ στον τελικό του Indian Wells | 17 Μαρτίου 2024 @2024 RYAN SUN/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιπέτειά της στο φετινό Miami Open καθώς επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 της Γιουέ Γιουάν και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά από την εξαιρετική παρουσία της στο Indian Wells όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και έχασε από την Νο 1 στον κόσμο, Ίγκα Σβιόντεκ, η Μαρία Σάκκαρη ρίχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/03) στη μάχη του Miami Open και η εκκίνησή της ήταν καθόλα εντυπωσιακή.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 9 της παγκόσμιας κατάταξης, βρήκε απέναντί της στον 2ο γύρο την Κινέζα Γιουέ Γιουάν (Νο 37 στη WTA) και επιβεβαίωσε πλήρως τον τίτλο του φαβορί που της είχε αποδοθεί επικρατώντας με 6-2, 6-2 σε ένα ματς που κράτησε 1 ώρα 20 λεπτά.

Με αυτή την επιτυχία η Σάκκαρη έκανε το "2 στα 2" κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο (είχε επιβληθεί και στο περυσινό Australian Open) και περιμένει πλέον να μάθει τη νέα αντίπαλό της, που θα προκύψει από το ζευγάρι Σαβίλ - Γιαστρέμσκα.

Το ματς

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε στο ματς με τη συγκέντρωση στο μάξιμουμ και αυτό αποτυπώθηκε στα τέσσερα πρώτα games όπου έκανε δύο break και προηγήθηκε με 4-0, έχοντας χάσει μάλιστα μόνο έναν πόντο στα τρία πρώτα!

Μετά από αυτό το σφυροκόπημα, η Γιουάν προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε τα δύο επόμενα games, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να διατηρεί ωστόσο την ψυχραιμία της και να καθαρίζει άνετα το πρώτο σετ επικρατώντας με 6-2 σε 35 λεπτά.

Το δεύτερο σετ βρήκε τις δύο αθλήτριες να κρατούν αρχικά το σερβίς τους, όμως στη συνέχεια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε φόρα και "κατάπιε" την αντίπαλό της, για να φτάσει στο 4-1 και λίγο αργότερα στο 6-2 μέσα σε 44 λεπτά, που την έστειλε με μεγαλοπρέπεια στον 3ο γύρο του Miami Open.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA MIAMI OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ