ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Γεμάτη προκλήσεις η κλήρωση στο Τορόντο

Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της στο Βερολίνο
Η Μαρία Σάκκαρη κατά τη διάρκεια του αγώνα της στο Βερολίνο 2022 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Canadian Open που θα διεξαχθεί στο Τορόντο και ο δρόμος της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά είναι γεμάτος προκλήσεις.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Canadian Open με τη Μαρία Σάκκαρη να έχει μπροστά της ένα βουνό, αν θέλει να προχωρήσει στο 1000άρι τουρνουά του Τορόντο.

Ούσα στο Νο3 του ταμπλό η Σάκκαρη θα παίξει απευθείας στον 2ο γύρο όπου θα περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Στέφενς (Νο59) και την Κένιν (No415).

Από εκεί και μετά αρχίζουν τα δύσκολα. Στον τρίτο γύρο πιθανότατα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο13) και Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (Νο19). Στα προημιτελικά θα την περιμένει λογικά η Ονς Ζαμπέ και στα ημιτελικά η Ίγκα Σβιόντεκ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η κλήρωση της Μαρίας Σάκκαρη στο Τορόντο είναι γεμάτη προκλήσεις.

Στον 3ο γύρο η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Karolina Pliskova, η οποία ωστόσο επίσης θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι στην Barbora Krejcikova. Στα προημιτελικά η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Ons Jabeur, ενώ στα ημιτελικά με την Iga Swiatek.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται οι Anett Kontaveit και Paula Badosa. H Kontaveit διασταυρώνεται στα προημιτελικά με την Aryna Sabalenka, ενώ η Badosa με την Jessica Pegula.

Να σημειωθεί πως στο 1000άρι του Τορόντο θα παίξει και η Serena Williams, η οποία θα παίξει στον 1ο γύρο με παίκτρια από τα προκριματικά και αν την κερδίσει θα έχει πολύ δύσκολο ματς στον 2ο γύρο, με μια εκ των Victoria Azarenka και Belinda Bencic. Όποια από τις τέσσερις μπει στον 3ο γύρο, θα παίξει με την Garbine Muguruza, που είναι απευθείας στον 2ο γύρο, ή με μια εκ των Naomi Osaka και Kaia Kanepi.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ CANADIAN OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ