NOTTINGHAM OPEN

Σάκκαρη: "Ένιωσα καλά στο κορτ, ήταν μια καλή εμφάνιση για εμένα"

Σάκκαρη: "Ένιωσα καλά στο κορτ, ήταν μια καλή εμφάνιση για εμένα"

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε ικανοποιημένη από τον πρώτο της αγώνα στο γρασίδι και για την εμφάνισή της απέναντι στην Σιγιού Γουάνγκ.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Nottingham Open μετά από τη νίκη της απέναντι στη Σιγιού Γουάνγκ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε ικανοποιημένη από τον πρώτο της αγώνα στο γρασίδι και για την εμφάνισή της.

Στο πρώτο της σχόλιο για την αναμέτρηση δήλωσε: "Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια καλή αντίπαλο στον πρώτο γύρο πρέπει να είσαι προσεκτική. Πρέπει να διαβάζεις κάθε πόντο του παιχνιδιού. Αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι φέτος στο γρασίδι. Είμαι χαρούμενη γιατί ένιωσα καλά στο κορτ. Η Γουάνγκ σέρβιρε καλά στο παιχνίδι. Γενικότερα ήταν μια καλή εμφάνιση για μένα".

Για το εάν της δημιούργησε άγχος το γεγονός ότι έχασε τρία match points και εάν αυτό της δημιούργησε προβλήματα: "Είναι καλό όταν έχεις matchpoint και τα κερδίζεις για να πάρεις και το παιχνίδι. Όταν χάνεις κάποια matchpoint ίσως αποκτάς άγχος. Έμεινα συγκεντρωμένη στον επόμενο πόντο για να μπορέσω να έχω ξανά matchpoint και για αυτό είμαι χαρούμενη"

Για την παρουσία της στο τουρνουά: "Μου αρέσει εδώ, με συμπαθεί και ο κόσμος εδώ. Λατρεύει το τένις. Πάντα ανυπομονώ να έρθω να παίξω εδώ".


TAGS NOTTINGHAM OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ