ROLAND GARROS

Σάκκαρη: "Είμαι λυπημένη, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα έρθουν ωραία πράγματα"

Η Μαρία Σάκκαρη στο Rome Masters
Η Μαρία Σάκκαρη στο Rome Masters © 2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τον αποκλεισμό από την Μούχοβα, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξη για τη συνέχειά της στα κορτ.

Η Μαρία Σάκκαρη όπως ήταν φυσιολογικό δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της που το φετινό ταξίδι της στο Roland Garros κράτησε λίγο.

Ωστόσο, η 26χρονη πρωταθλήτρια δήλωσε έτοιμη για καλύτερες παρουσίες στο μέλλον δηλώνοντας ικανοποιημένη από τον τρόπο που πάλεψε κόντρα στην Μούχοβα.

Αρχικά η Μαρία Σάκακρη τόνισε για την αντίπαλό της: "Έπαιξε ένα απίθανο ματς. Πάντα παίζει καλά στα Grand Slams και σήμερα ήταν καλύτερη, πρέπει να το παραδεχτώ. Δοκίμασα ένα forehand στον τελευταίο πόντο, δεν μου βγήκε. Είναι απογοητευτικό γιατί είναι ακόμα το αγαπημένο μου τουρνουά και είμαι λυπημένη. Παράλληλα υπήρχαν πολλά θετικά, γιατί ξαναβρήκα τον εαυτό μου στο court. Αισθάνομαι καλά, παλεύω. Απολαμβάνω τον χρόνο μου στο court, οπότε πιστεύω ότι ωραία πράγματα θα γίνουν σύντομα".

Σε ερώτηση που της έγινε για το τι κρατάει από τη διοργάνωση: "Πάντα μαθαίνεις πράγματα όταν παίζεις ένα τουρνουά, ειδικά αυτού του επιπέδου. Απλά νιώθω ότι παίζω καλά ξανά. Παλεύω και πρέπει να πω ότι είχα χάσει αυτό το συναίσθημα για κάποιο καιρό μετά το Indian Wells. Αυτό είναι ένα θετικό που θα κρατήσω".

Για το τι θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά σήμερα δήλωσε: "Λιγότερα αβίαστα λάθη, να βγάλω μερικές άμυνες σε κάποια σημεία του ματς. Έβγαλε, όμως, κάποια εξαιρετικά χτυπήματα στα τάι μπρέικ και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι. Ήταν καλή μέρα για εκείνη και κακή για μένα".

TAGS ROLAND GARROS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ