WTA

Σάκκαρη: "Είμαι χαρούμενη που βρήκα τον τρόπο να νικήσω"

Maria Sakkari of Greece celebrates after defeating Yuan Yue of China during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Aaron Favila)
Maria Sakkari of Greece celebrates after defeating Yuan Yue of China during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Aaron Favila) AP

Η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε εντός του κορτ στάθηκε στις δυσκολίες που είχε κόντρα στη Βέκιτς, αλλά και στο γεγονός ότι βρήκε τρόπο να γυρίσει το tie break του δεύτερου σετ.

Μετά από σκληρή μάχη η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να επικρατήσει της καλής της φίλης, Ντόνα Βέκιτς και να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά του Λιντς.

Στις δηλώσεις που έκανε εντός του κορτ η Σακ στάθηκε στις δυσκολίες που είχε κόντρα στην 26χρονη από την Κροατία, αλλά και στο γεγονός ότι βρήκε τρόπο να γυρίσει το tie break του δεύτερου σετ.

Αρχικά η Σακ τόνισε: ""Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις μια καλή σου φίλη, δεν μπορείς να πανηγυρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου όπως στους άλλους αγώνες. Η Βέκιτς άρχισε εξαιρετικά τη χρονιά, είχε ένα εκπληκτικό Australian Open, ήξερα ότι είναι σε καλή φόρμα. Με έχει κερδίσει πολλές φορές και είναι πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις όταν είναι σε καλή κατάσταση".

Για το τι έκανε τη διαφορά και τη βοήθησε να πάρει τη νίκη: "Νομίζω πως συνολικά έπαιξα καλά, ήμουν καλή από την baseline, σίγουρα έκανα και κάποια λάθη που δεν έπρεπε να κάνω, η επιλογή χτυπημάτων δεν ήταν η καλύτερη σε κάποιες στιγμές, ειδικά όταν σέρβιρα για το ματς.

Αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, ποτέ δεν μπορείς να κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενη που βρήκα τον τρόπο να νικήσω, ειδικά στο τέλος που κατάφερα να γυρίσω το tie-break".

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ