ROLAND GARROS

Σάκκαρη: "Εδώ όλοι με κράζουν που χάνω ημιτελικούς και τελικούς από top παίκτριες"

Σάκκαρη: "Εδώ όλοι με κράζουν που χάνω ημιτελικούς και τελικούς από top παίκτριες"
© 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη με δηλώσεις της στο Eurosport τόνισε πως θα έπρεπε να βρει περισσότερες λύσεις και να αντιμετωπίσει καλύτερα το άγχος στο παιχνίδι κόντρα στην Μούχοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) ηττήθηκε 2-0 σετ από την Καρολίνα Μούχοβα (Νο42) και έμεινε εκτός συνέχειας Roland Garros από την Τσέχα, όπως συνέβη και πέρσι. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε πως θα τύχει να χάσει από παίκτριες πιο χαμηλά στο ranking, ενώ τόνισε πως την κράζουν για ήττες της σε ημιτελικά και τελικούς από κορυφαίες αθλήτριες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν μία πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής, ήταν η πιο δύσκολη unseeded παίκτρια που θα μπορούσε να μου τύχει, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, είμαι μία παίκτρια με επίπεδο υψηλό, θα μπορούσα να έχω βρει περισσότερες λύσεις στο γήπεδο, να είχα αντιμετωπίσει λίγο το άγχος καλύτερα. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι δύσκολο να δω τι πήγε ακριβώς στραβά. Είχα ένα καλό ξεκίνημα".

Για το μέλλον: "Δεν μπορώ να πω πολλά για το μέλλον, είναι φρέσκο, κάποιες μέρες ξεκούραση να ηρεμήσει το κεφάλι. Θα ξεκινήσω με τα γρασίδια, το πού ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Θα συνεχίσω τη σεζόν, όπως συνεχίζει με τα συγκεκριμένα τουρνουά. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω".

Για τα δύο τελευταία τουρνουά: "Έχασα από την Βοντρούσοβα που έχει παίξει σε τελικό Grand Slam, αλλά έχει πέσει βαθμολογικά γιατί ήταν τραυματισμένη και πάλι η σημερινή παίκτρια, λόγω τραυματισμού έχει πέσει. Έχει παίξει ημιτελικά, προημιτελικά σε Grand Slam, έχει κερδίσει τοπ παίκτριες. Σίγουρα θα τύχει να χάσω από πιο χαμηλού ranking παίκτριες μέσα στην χρονιά, αλλά εδώ όλοι με κράζουν που χάνω ημιτελικούς και τελικούς, που χάνω από top παίκτριες".

TAGS ROLAND GARROS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ