ROLAND GARROS

Σάκκαρη: "Έχω μείνει άφωνη, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα"

Η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση με την Σβιόντεκ
Η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση με την Σβιόντεκ © 2021 THIBAULT CAMUS / ASSOCIATED PRESS

Για όνειρο που έγινε πραγματικότητα έκανε λόγο η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Σβιόντεκ και την πρόκριση της στα ημιτελικά του Roland Garros.

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως έκανε το όνειρο της πραγματικότητα, στις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το court, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ίγκα Σβιόντεκ, στην οποία η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε 2-0 σετ, για τα προημιτελικά του Roland Garros. Μάλιστα, έστειλε και μήνυμα στα ελληνικά.

Αρχικά είπε:

""Έχω μείνει άφωνη. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα, δεν θα μπορούσα να το πετύχω χωρίς την ομάδα μου, την υποστήριξή τους και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Κάναμε ένα τεράστιο βήμα σήμερα".

Για τη Σβιόντεκ και το σχέδιο για το παιχνίδι: "Δεν θα πω το πλάνο, γιατί θα ξαναπαίξουμε σίγουρα με την Ίγκα και δεν θέλω να πω τα μικρά μυστικά μου. Το απόλαυσα σήμερα, έκατσα και μίλησα με τον εαυτό μου. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μένα., αλλά το απόλαυσα γιατί αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο".

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Θέλω να πω μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες και σε αυτούς που μας βλέπουν από την τηλεόραση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, την οικογένεια μου και σε όλους τους Έλληνες. Ελπίζω να καθυστερήσουμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα και να μας υποδεχθείτε με μεγάλη αγάπη. Ευχαριστώ".

TAGS ROLAND GARROS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ