WTA FINALS

Σάκκαρη: "Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου, θα κάνουμε αλλαγές"

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη 2023 NG HAN GUAN/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη φετινή σεζόν, μίλησε για τις αλλαγές που θέλει να κάνει και τόνισε ότι πρόθεσή της είναι να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε την παρουσία που θα ήθελε στο WTA Finals, αν και ήταν γνωστό πως δεν είχε προετοιμαστεί όπως θα ήθελε για αυτό.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της από την Πεγκούλα η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη φετινή σεζόν, μίλησε για τις αλλαγές που θέλει να κάνει και τόνισε ότι πρόθεσή της είναι να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αρχικά, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: "Πραγματικά πιστεύω πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου. Δεν θέλω να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τερματίσω στο Top 10 για 3η διαδοχική σεζόν. Αλήθεια δεν ξέρω πως το κατάφερα. Μετά το US Open, ήμουν κάπου στην 20ή θέση του Race. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να καταφέρω πράγματα.

Τώρα χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα, αλλά χρειάζομαι επίσης και μια καλή προετοιμασία, γιατί υπάρχουν κάποιες παίκτριες που έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Πρέπει να κάνω το βήμα παραπάνω, αν θέλω να επιστρέψω στο Top 3. Το καλό είναι πως όλοι στην ομάδα μου είναι μαζί μου σε αυτό.

Θα κάνουμε αλλαγές. Θα κάνουμε κάποια βήματα και θα προσπαθήσουμε. Δεν λέω πως θα τα καταφέρουμε απαραίτητα, αλλά θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στο κορυφαίο επίπεδο".

Σε ερώτηση για την παρουσία της στο WTA Finals είπε: "Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήμουν καλά προετοιμασμένη για το WTA Finals. Δε νιώθω εκεί που θα ήθελα να είμαι σωματικά. Όταν δεν κινούμαι καλά, δεν νιώθω αυτή την ένταση και δεν μπορώ να παίξω το καλύτερό μου τένις. Αλλά είμαι περήφανη με τη σεζόν που έκανα και με το κλείσιμό μου σε αυτή. Ήταν τεράστιο που κέρδισα ένα τουρνουά. Ανυπομονώ, σε λίγες εβδομάδες, για την επόμενη σεζόν."

TAGS WTA FINALS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ