ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Australian Open: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα, ηττήθηκε 2-1 σετ από τη Μλαντένοβιτς

Australian Open: Η Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα, ηττήθηκε 2-1 σετ από τη Μλαντένοβιτς
Η Μαρία Σάκκαρη σε φάση από τον αγώνα της με τη Μλαντένοβιτς @ 2021 ANDY BROWNBILL / ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη δυστυχώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κριστίνα Μλαντένοβιτς και ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Γαλλίδα, γνωρίζοντας πρόωρο αποκλεισμό από το Australian Open.

Το ταξίδι έλαβε πολύ νωρίς τέλος για τη Μαρία Σάκκαρη στο φετινό Australian Open. Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-1 από τη Γαλλίδα, Κριστίνα Μλαντένοβιτς και αποκλείστηκε πρόωρα από το πρώτο Grand Slam της χρονιάς. Αν και είχε πάει με πολλά όνειρα στη Μελβούρνη για μια καλή παρουσία, τελικά αποχωρεί από τον πρώτο κιόλας γύρο, με την 27χρονη αντίπαλό της να είναι πιο σταθερή, με εξαίρεση το δεύτερο σετ.

Η Σάκκαρη έπαιξε πολύ καλό τένις την προηγούμενη εβδομάδα στο Grampians Trophy και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο ξεκίνημα του αυστραλιανού Open. Ήταν εξαιρετική στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, όπου το πήρε με 6-0, κάνοντας μάλιστα τρία μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου της, αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρει το παιχνίδι και να συνεχίσει το "ταξίδι".

Η Μλαντένοβιτς πήρε το πρώτο σετ του αγώνα με 6-2, κάνοντας δυο μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη, η οποία έκανε αρκετά αβίαστα λάθη και δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή της. Δυστυχώς, αν και ισοφάρισε 1-1 στα σετ, στο ξεκίνημα του τρίτου σετ βρέθηκε γρήγορα πίσω με 3-0, προσπάθησε στη συνέχεια να μείνει ζωντανή, κυνήγησε το μπρέικ, αλλά η Μλαντένοβιτς κράτησε το σερβίς της και έφτασε να πάρει το τρίτο σετ με 6-3, μαζί και το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Αυτή ήταν η δεύτερη αναμέτρηση καριέρας ανάμεσα στις δυο τενίστριες, που έχουν από μια νίκη. Πλέον, η πρωταθλήτριά μας οφείλει να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει τη συνέχεια. Πήγε σε καλή φόρμα στο Grand Slam, είχε τα φόντα να προχωρήσει, όμως η έλλειψη σταθερότητας και καθαρού μυαλού έφεραν την ήττα. Με 9 winners και 21 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον αγώνα η Σάκκαρη κόντρα στη Γαλλίδα.

Η χρονιά είναι μεγάλη όμως και στα επόμενα τουρνουά μπορεί να "σβήσει" την παρουσία της στο Australian Open και να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη της...

@ 2021 Andy Brownbill / Associated Press

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ