MADRID OPEN

Σάκκαρη: Αργά το βράδυ του Σαββάτου ο αγώνας της με την Μασάροβα

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Shelby Rogers at the BNP Paribas Open tennis tournament Friday, March 10, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Shelby Rogers at the BNP Paribas Open tennis tournament Friday, March 10, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ρεμπέκα Μασάροβα στο δεύτερο γύρο του Madrid Open με την αναμέτρησή τους να αναμένεται να ξεκινήσει αργά το βράδυ του Σαββάτου (29/04, περίπου στις 22.30).

Μετά την πρόκρισή της απέναντι στην Ρους, η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στο δεύτερο γύρο του Madrid Open όπου το βράδυ του Σαββάτου (29/04, περίπου στις 22.30, Novasport 6) θα αντιμετωπίσει την Μασάροβα.

Η 27χρονη Ελληνίδα βρίσκεται στο Νο9 της Παγκόσμιας κατάταξης και θέλει να κάνει μια καλή πορεία που θα της επιτρέψει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στην αντίπερα όχθη η Μασάροβα είναι στο Νο74 της Παγκόσμιας κατάταξης και μπήκε στο τουρνουά με Wild Card. Ήδη έχει πετύχει μια μεγάλη νίκη στο τουρνουά αφού άφησε εκτός την Ντόνα Βέκιτς στον προηγούμενο γύρο.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο αθλητών αφού Σάκκαρη και Μασάροβα δεν έχουν συναντηθεί ξανά σε κάποιο τουρνουά

TAGS MADRID OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ