MEDIA

Σάκκαρη: Αποκλειστικά στο Novasports ο τελικός της Μαρίας στη Γουαδαλαχάρα

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Γκαρσία
Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Γκαρσία 2023 AP PHOTO/REFUGIO RUIZ

Αποκλειστικά από το Novasports6 θα προβληθεί ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Κάρολιν Ντόχαϊντ για τον τελικό του 1000αριού τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα.

Οι φίλοι του τένις τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου (03:00) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports6 τον τελικό της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Μαρίας Σάκκαρη απέναντι στην Αμερικανίδα Caroline Dolehide (Νο111 στην παγκόσμια κατάταξη) για το τρόπαιο στo WTA 1000 Guadalajara Open. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά, μετά την επικράτηση επί της Γαλλίδας Caroline Garcia στον ημιτελικό, θα διεκδικήσει στην πόλη Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό τον τίτλο κόντα στην Caorline Dolehide, την οποία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά με την Αμερικανίδα να δίνει το "παρών" για πρώτη φορά σε τελικό WTA 1000.

Ο τελικός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα μεταδοθεί και σε επανάληψη την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 12:00 επίσης από το Novasports6.

TAGS MEDIA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ