ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Αν κατακτήσει το Indian Wells θα λάβει χρηματικό έπαθλο 1.2 εκατ. δολάρια

Η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση με την Έλενα Ριμπάκινα
Η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση με την Έλενα Ριμπάκινα @ 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του Indian Wells και το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. Παράλληλα όμως απέχει και μία νίκη από το χρηματικό έπαθλο των 1.2 εκατ. δολαρίων που δίνεται στην νικήτρια. Δείτε το ποσό που έχει ήδη εξασφαλίσει.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη) πήρε μία πανάξια πρόκριση στον τελικό του Indian Wells, επικρατώντας με 2-1 στον ημιτελικό της Πάουλα Μπαντόσα (Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη). Ανέβηκε στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και αν νικήσει στον τελικό την Ίγκα Σβιόντεκ (Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη) θα ανέβει στο Νο2. Στον τελικό όμως θα παίζει και για το τρομερό χρηματικό έπαθλο του τουρνουά.

Αν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νικήσει την Σβιόντεκ την Κυριακή (20/3), τότε δεν θα ανέβει απλώς στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, εξασφαλίζοντας καλύτερες κληρώσεις στην συνέχεια της χρονιάς. Παράλληλα θα προσθέσει τον τραπεζικό της λογαριασμό 1.2, εκατ. δολάρια, αφού αυτό είναι το χρηματικό έπαθλο για την νικήτρια του τουρνουά!

Για την ιστορία, με την πρόκρισή της στον τελικό η Μαρία εξασφάλισε ότι θα εισπράξει τουλάχιστον 646.110 δολάρια, αφού αυτό είναι το χρηματικό έπαθλο για την φιναλίστ του Indian Wells.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ