WTA

Σάκκαρη - Αλεξάντροβα 2-0: Επιβλητική η Μαρία προκρίθηκε στις 8 του τουρνουά της Ντόχα

Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Diana Shnaider of Russia during their second round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan)
Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Diana Shnaider of Russia during their second round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2023. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν επιβλητική κόντρα στην Εκατερίνα Αλεξάντροβα, επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στις 8 του τουρνουά της Ντόχα.

Η Μαρία Σάκκαρη κυριάρχησε στο κορτ απέναντι στην Εκατερίνα Αλεξαντροβα, πήρε τη νίκη με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα.

Η 27χρονη Ελληνίδα (Νο7) συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ από τη Ρωσίδα (Νο18) και πλέον περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Μούχοβα και την Γκαρσία.

Το ματς: Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε ιδανικά το ματς με break για να προηγηθεί στη συνέχεια με 2-0. Η Αλεξάντροβα απάντησε με τον ίδιο τρόπο για να φέρει αμέσως το σετ στα ίσα.

Οι δύο αθλήτριες στη συνέχεια κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το όγδοο game. Εκεί η Σάκκαρη έκανε το δεύτερο και όπως αποδείχτηκε καθοριστικό break στο σετ και έπειτα κράτησε το δικό της σερβίς για το 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη κατάφερε να προηγηθεί ξανά με 2-0, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με εκείνη του πρώτου σετ. Η 27χρονη Ελληνίδα συνέχισε να πιέζει την αντίπαλό της με αποτέλεσμα να φτάσει ξανά σε break και να προηγηθεί με 4-0.

Από εκεί και πέρα η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το σετ με 6-2 και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ