INDIAN WELLS

Ρουντουκάνου: "Δεν μπορούσα ούτε να σερβίρω"

Η Έμα Ραντουκάνου στον πρώτο γύρο του Australian Open
Η Έμα Ραντουκάνου στον πρώτο γύρο του Australian Open PHOTO CREDITS: 2022 TERTIUS PICKARD / AP IMAGES

Η Έμα Ραντουκάνου αποκάλυψε ότι ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη μέση ο οποίος δεν της επιτρέπει να παίξει στο επίπεδο που μπορεί.

Η Έμμα Ραντουκάνου αποκάλυψε αμέσως μετά την ήττα της από την Νο79 του κόσμου Πέτρα Μάρτιτς (Κροατία) ότι ένας τραυματισμός στη μέση της επηρέασε το παιχνίδι της.

“Ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν μπορούσα ούτε να σερβίρω. Επομένως έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να κρατήσω το service μου”, δήλωσε η Νο13 του κόσμου.

"Το πρόβλημα εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες. Ένιωθα κάπως καλύτερα στις προπονήσεις, ωστόσο ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν αρκετά έντονος και το πρόβλημα στη μέση μου δεν με άφηνε να ηρεμήσω.

Όταν παίρνεις τις μπάλες να σερβίρεις και κάθε φορά σταυρώνεις τα δάχτυλα για να το κρατήσεις τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα καν να κουνηθώ και πιεζόμουν πολύ.”

Η Βρετανίδα στρέφει την προσοχή της στο Μαϊάμι ελπίζει να έχει απαλλαχθεί από τους τραυματισμούς που την ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Να θυμίσουμε ότι η Ραντουκάνου απέσυρε τη συμμετοχή της από το Guadalajara Open τον περασμένο μήνα λόγω προβλήματος στο ισχίο.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ