ROME MASTERS

Rome Masters: Θριαμβευτής ο Μεντβέντεφ, πρώτος του τίτλος σε χωμάτινο Masters

Rome Masters: Θριαμβευτής ο Μεντβέντεφ, πρώτος του τίτλος σε χωμάτινο Masters
2023 GREGORIO BORGIA / AP

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε 2-0 σετ του Χόλγκερ Ρούνε και κατέκτησε το Rome Masters. Πρώτος τίτλος σε χωμάτινο Master για τον 27χρονο Ρώσο.

Την καλύτερη πορεία της καριέρας του σε χωμάτινο τουρνουά έκανε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος επικράτησε 2-0 σετ του Χόλγκερ Ρούνε και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου στο Rome Masters.

Στο πρώτο σετ ο 20χρονος Δανός ήταν εκείνος που έφτασε πρώτο σετ διπλό break point στο πέμπτο game, αλλά ο Μεντβέντεφ κατάφερε να τα σβήσει αμφότερα και να κρατήσει το σερβίς του.

Οι δύο τενίστες συνέχισαν να κρατούν το σερβίς τους με σχετική άνεση, αλλά στο δωδέκατο game ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έφτασε στο break για να κλείσει το πρώτο σετ με 7-5.

Το δεύτερο σετ άρχισε με break από τον Ρούνε, όμως ο Μεντβέντεφ απάντηση αμέσως για το 2-2. Ο Ρούνε κατάφερε να κάνει νέο break στο έβδομο game για να προηγηθεί με 4-3 και έπειτα κράτησε το σερβίς του για το 5-3.

Σε εκείνο το σημείο ο Μεντβέντεφ κυριάρχησε απόλυτα. Ο Ρώσος πήρε τέσσερα διαδοχικά games κλείνοντας το σετ και μαζί το ματς με 7-5.

TAGS ROME MASTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ