ROME MASTERS

Rome Masters: Πέμπτη η Σάκκαρη, Σάββατο ο Τσιτσιπάς

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στο μεικτό με το δίδυμο από την Αυστραλία
Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα που έδωσαν στο μεικτό με το δίδυμο από την Αυστραλία EUROKINISSI

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζονται να μπουν στο Rome Masters και το ντεμπούτο τους αναμένεται να γίνει την Πέμπτη και το Σάββατο αντίστοιχα.

Την Πέμπτη (11/5) αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη Ρώμη η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την 37χρονη Τσέχα και πρώην Νο16 του κόσμου, Μπαρμπόρα Στρικόβα που την περασμένη Τρίτη (9/5) επικράτησε στον 1ο γύρο της Βελγίδας Μαρίνα Ζανέφσκα.

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα περάσει στον 3ο γύρο όπου και θα διασταυρωθεί με τη νικήτρια της αναμέτρησης Μπιάνκα Ανττρέσκου και Μαρκέτα Βοντρουσόβα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την άλλη θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (13/5), καθώς την Τετάρτη (10/5) θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση του πάνω μέρος του ταμπλό, κάτι που σημαίνει ότι την Παρασκευή (12/5) θα διεξαχθεί ο 2ος γύρος, ενώ αντίστοιχα για το κάτω μέρος του ταμπλό ο 1ος γύρος θα γίνει την Πέμπτη και ο 2ος το Σάββατο.

Θυμίζουμε ότι ο Νο5 του ταμπλό περιμένει τον νικητή από την αναμέτρηση του Ντούσαν Λάγιοβιτς με τον Πορτογάλο Νούνο Μπόργκες.

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS ROME MASTERS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ