MEDIA

Roland Garros: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Ο Ράφα Ναδάλ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Italian Open | 12 Μαΐου 2022
Ο Ράφα Ναδάλ κατά τη διάρκεια αγώνα του στο Italian Open | 12 Μαΐου 2022 @2022 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη κοντράρεται με την Καρολίνα Μούχοβα για μία θέση στον 3ο γύρο του Roland Garros ενώ στη μάχη του 2ου γύρου στους άνδρες ρίχνονται οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Αλκαράθ και Ζβέρεφ. Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Τη δεύτερη εμφάνισή της στο Παρισινό Major θα κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5), η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της στο Philippe Chatrier, περίπου στις 14:00 θα μπει στο Suzanne Lenglen για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον 3ο γύρο του φετινού Roland Garros (τηλεοπτική μετάδοση στο Eurosport 1 και LIVE στο SPORT24).

Την πρώην Νο19 και νυν Νο81 τενίστρια του κόσμου, Καρολίνα Μούχοβα, θα αντιμετωπίσει η Μαρία, στην 3η μεταξύ τους συνάντηση και 2η στη χωμάτινη επιφάνεια, μετά το περυσινό τους ραντεβού στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open, όπου η Μούχοβα είχε επικρατήσει σε φοβερό ματς.

Στη μάχη του 2ου γύρου θα ριχτούν επίσης, Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Ισπανός, θα παίξει στο βραδινό session του Philippe Chatrier στις 21:45GR, κόντρα στον Γάλλο, Κορεντάν Μουτέ, Νο139 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Σέρβος, υπερασπιστής του τίτλου, θα παίξει στο Suzanne Lenglen, κόντρα στον Σλοβάκο, Άλεξ Μόλτσαν (Νο47), περίπου στις 16:00GR.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα έχει δύσκολο έργο, αντιμετωπίζοντας τον φορμαρισμένο φέτος, Σεμπάστιαν Μπάεζ, σε μια αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 15:00GR, στο κεντρικό court. Ο Κάρλος Αλκαράθ, θα παίξει με τον συμπατριώτη του, Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, στο Simonne Mathieu, στις 17:00GR.

Από τους αγώνες του γυναικείου ταμπλό, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μπελίντα Μπέντσιτς με τη Μπιάνκα Αντρέσκου, καθώς και οι επανεμφανίσεις των Έμα Ραντουκάνου, Κόκο Γκοφ και Βικτόρια Αζαρένκα.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης (25/5):

  • 14:00 Μούχοβα - Σάκκαρη / Eurosport 1
  • 15:00 Ζβέρεφ - Μπάεζ / Eurosport 1
  • 17:00 Βινόλας - Αλκαράθ / Eurosport 1
  • 22:00 Μουτέ - Ναδάλ / Eurosport 2
TAGS MEDIA ROLAND GARROS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ