ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Roland Garros: Το μονοπάτι της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει ένα πόντο της στο τουρνουά της Ρώμης /10-5-2021
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει ένα πόντο της στο τουρνουά της Ρώμης /10-5-2021 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη τοποθετήθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό του Roland Garros μαζί με τη Σφιόντεκ και Μπάρτι και έμαθε τις αντιπάλους της στη διοργάνωση.

Η Μαρία Σάκκαρη καταλαμβάνει τη θέση Νο17 του γυναικείου ταμπλό στο φετινό Roland Garros και τοποθετήθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό, μαζί με την κάτοχο του τίτλου, Ίγκα Σφιόντεκ, καθώς και τη Νο1 τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της κόντρα σε μια αθλήτρια από τα προκριματικά, ενώ στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την 25χρονη Ιταλίδα, Τζάσμιν Παολίνι (Νο95).

Στον 3ο γύρο, η Μαρία θα βρει απέναντί της για πρώτη φορά seeded. Την Ελίζ Μέρτενς. Η Βελγίδα κατέχει το Νο14 του ταμπλό. Αν καταφέρει και βρεθεί στον 4ο γύρο, η Σάκκαρη θα περιμένει μια εκ των Σοφία Κένιν, Γελένα Οσταπένκο και Τζέσικα Πεγκούλα.

Βατή κλήρωση για την Μαρία, που αν παρουσιαστεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει αρκετές πιθανότητες να φτάσει με αξιώσεις στην 2η εβδομάδα του τουρνουά.

Ίγκα Σφιόντεκ, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Πέτρα Μάρτιτς και Ανέτ Κονταβέιτ είναι οι τέσσερις seeded με τις οποίες διασταυρώνεται η Μαρία στα προημιτελικά.

Σφιόντεκ - Μουγκουρούθα είναι το πιθανό μεγάλο ντέρμπι του 4ου γύρου, ενώ η Νο1 του ταμπλό, Άσλεϊ Μπάρτι, θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Μπερνάρντα Πέρα και στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Ελίνα Σβιτολίνα.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό τοποθετήθηκαν οι Ναόμι Οσάκα, Αρίνα Σαμπαλένκα, Μπιάνκα Αντρεέσκου και Σερίνα Γουίλιαμς.

Πολύ δύσκολος ο δρόμος της Αμερικανίδας προς το 24ο Grand Slam της καριέρας της, καθώς από τους πρώτους γύρους θα χρειαστεί να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό αν θέλει να προχωρήσει μακριά στο τουρνουά του Παρισιού.

Οι πιθανοί προημιτελικοί βάση seeding

Μπάρτι - Σβιτολίνα

Κένιν - Σφιόντεκ

Σαμπαλένκα - Σ.Γουίλιαμς

Οσάκα - Αντρέεσκου

ROLAND GARROS WOMEN'S SINGLES DRAW

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ