ROLAND GARROS

Roland Garros: Το μεσημέρι της Πέμπτης η κλήρωση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη 2022 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/05, στις 15.00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του Roland Garros στο οποίο συμμετέχουν οι Στέφανος Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κορύφωση της χωμάτινης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με τα προκριματικά του Roland Garros, που θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (25/5) ημέρα που θα διεξαχθεί και η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες (15:00 GR).

Ανάμεσά τους ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη με τον Έλληνα τενίστα να έχει τοποθετηθεί στο Νο5 του ταμπλό και την Μαρία Σάκκαρη στο Νο8.

Για τον 25χρονο αυτή θα είναι η 7η συμμετοχή στο Παρίσι με τις κορυφαίες στιγμές να είναι ο ημιτελικός του 2020 και φυσικά ο τελικός του 2021, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τους “16”.

Όπως και για τον Τσιτσιπά, έτσι και για την Σάκκαρη αυτή θα είναι η 7η φορά που θα αγωνιστεί στο Roland Garros με την μεγαλύτερη επιτυχία της να είναι αναμφίβολα η συμμετοχή της στα ημιτελικά του τουρνουά το 2021.

Στο Νο1 του ταμπλό στους άνδρες έχει τοποθετηθεί ο Κάρλος Αλκαράθ, με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ να είναι στο άλλο άκρο του ταμπλό, ενώ στις γυναίκες η κάτοχος του τίτλου Ίγκα Σφιόιντεκ είναι στο Νο1, ενώ στο Νο2 βρίσκεται η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Οι αγώνες για το κυρίως ταμπλό του Roland Garros θα ξεκινήσουν την Κυριακή 28 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ