ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Roland Garros: Την Κυριακή (30/5) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Ρούμπλεβ για το Όπεν του Μόντε Κάρλο.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο κόντρα στον Ρούμπλεβ AP

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ζερεμί Σαρντί θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή (30/5) στο Roland Garros στην 6η μεταξύ τους συνάντηση. Οι δύο παίκτες έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο τουρ, αλλά και δύο σε τουρνουά ATP Challenger.

Την Κυριακή (30/5) θα κάνει πρεμιέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ζερεμί Σαρντί για το Roland Garros. O Έλληνας τενίστας μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες, με τις δύο επικρατήσεις να έρχονται στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις τους στο τουρνουά της Βασιλείας (2018), αλλά και στο Quenn's Club στο Λονδίνο (2019).

Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν στο Μπρεστ (2016) με τον Γάλλο να επικρατεί στα δύο σετ φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, ενώ την επόμενη χρονιά ο Τσιτσιπάς πήρε τη... ρεβάνς επικρατώντας, επίσης στα δύο σετ, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του τουρνουά.

Η μοναδική ήττα για τον Έλληνα τενίστα σε επίπεδο ATP Tour, ήταν στο Μονπελιέ (2018) με τον Γάλλο να επικρατεί στα τρία σετ και μάλιστα με ανατροπή.

Εκτός από τον Τσιτσιπά, πρεμιέρα θα κάνει και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Γερμανό να αντιμετωπίζει τον προερχόμενο από τα προκριματικά συμπατριώτη του, Όσκαρ Ότε, ενώ ο Ντόμινικ Τιμ θα παίξει απέναντι στον Ισπανό Πάμπλο Αντουχάρ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ