ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Roland Garros: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των προημιτελικών

Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Uruguay's Pablo Cuevas in the second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, Thursday, Oct. 1, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Uruguay's Pablo Cuevas in the second round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, Thursday, Oct. 1, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ολοκληρώθηκαν τα ζευγάρια των προημιτελικών του Roland Garros με τις δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται την Τρίτη (06/10) και τις άλλες δύο την Τετάρτη (07/10). Το πρόγραμμα των αγώνων.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης (05-06/10) μάθαμε και τον τελευταίο αθλητή που πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά των ανδρών στο Roland Garros.

Μετά από μία αναμέτρηση που άργησε να ξεκινήσει λόγω καιρικών συνθηκών και άλλαξε γήπεδο διεξαγωγής, ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα επικράτησε με 3-0 σετ επί του Αλτμάγιερ και έκλεισε την οκτάδα.

Εκεί φυσικά βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος τη Δευτέρα επικράτησε με 3-0 σετ κόντρα στον Ντιμιτρόφ και για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα βρεθεί στα προημιτελικά ενός Grand Slam.

Αντίπαλός του θα είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ με τον οποίον έπαιξαν πριν από λίγες ημέρες στον τελικό του Αμβούργου. Ο αγώνας τους θα διεξαχθεί την Τετάρτη (07/10) και πιθανότατα θα είναι ο πρώτος εκ των δύο που θα γίνουν. Στον δεύτερο θα αγωνιστεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Μία ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί. Η αρχή θα γίνει με το ζευγάρι του Σβάρτσμαν με τον Τιμ, ενώ το βράδυ της Τρίτης (06/10) θα έχουμε την μάχη ανάμεσα στον Σίνερ και τον Ναδάλ.

Οι νικητές των ζευγαριών ανά ημέρα θα κοντραριστούν και στα ημιτελικά. Αυτό σημαίνει ότι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στον Σβάρτσμαν και τον Τιμ θα παίξει με αυτόν που θα προκριθεί από το Σίνερ - Ναδάλ, ενώ όποιος περάσει από το Τσιτσιπάς - Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει εκείνον που θα επικρατήσει στο Τζόκοβιτς - Καράνιο Μπούστα.

Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, ενώ ο τελικός θα γίνει την Κυριακή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Τρίτη 06/10

Σβάρτσμαν - Τιμ

Σίνερ - Ναδάλ

Τετάρτη 07/10

Ρούμπλεφ - Τσιτσιπάς

Τζόκοβιτς - Καρένιο Μπούστα

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ