ROLAND GARROS

Roland Garros: Προσωρινή διακοπή στο ματς Τζόκοβιτς - Μπερεντίνι για να φύγει ο κόσμος από τις εξέδρες

Οι διοργανώτες ζητούν από το κοινό να αποχωρήσει από την αναμέτρηση του Τζόκοβιτς με τον Μπερετίνι, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ως μέτρο κατά της διασποράς του κορονοϊού
Οι διοργανώτες ζητούν από το κοινό να αποχωρήσει από την αναμέτρηση του Τζόκοβιτς με τον Μπερετίνι, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ως μέτρο κατά της διασποράς του κορονοϊού © 2021 MICHEL EULER / ASSOCIATED PRESS

Ιστορία γράφουν οι διοργανωτές του Roland Garros, με τα αυτογκόλ που βάζουν καθημερινά, δημιουργώντας προβλήματα στην ολοκλήρωση των αγώνων.

Το βράδυ της Τετάρτης (10/06), έκαναν ακόμη μια μεγάλη "γκέλα", ενώ η διοργάνωση βρίσκεται στην κορύφωσή της και τα σπουδαιότερα ματς της φετινής χωμάτινης σεζόν, λαμβάνουν χώρα το ένα πίσω από το άλλο.

Με την απαγόρευση κυκλοφορίας στη Γαλλία να μεταφέρθηκε από τις 21:00 τοπική ώρα στις 23:00, οι λιγοστοί φίλαθλοι που επιτρέπονται στο κεντρικό court (5.000), απέκτησαν τη δυνατότητα από την Τετάρτη, να παρακολουθούν τα ματς της βραδινής ζώνης στο Ρhilippe Chatrier.

Οι διοργανωτές του Roland Garros, κατάφεραν και πάλι να γίνουν θέμα συζήτησης, καθώς προγραμμάτισαν το ματς του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ματέο Μπερετίνι στις 20:00 τοπική ώρα.

Ενώ είχαν την δυνατότητα να το τοποθετήσουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ναδάλ-Σβάρτσμαν, το οποίο και ολοκληρώθηκε στις 18:15 τοπική ώρα.

Αποτέλεσμα; Ο Μπερετίνι να πάρει το 3o set και να μειώσει σε 2-1, κι ενώ το ματς είχε αποκτήσει ρυθμό για τα καλά, οι διοργανωτές του τουρνουά έδωσαν εντολή στους τενίστες να πάνε στα αποδυτήρια, διότι έφτασε η ώρα να... αποχωρήσουν από το γήπεδο οι φίλαθλοι.

Κι αν δεν σταματούσε το παιχνίδι, οι Γάλλοι δεν έδειχναν καμία πρόθεση να φύγουν από τις κερκίδες.

Αυτό φυσικά, "έσπασε" τελείως τον ρυθμό του αγώνα, "χάλασε" τους αθλητές και έδωσε παράταση 20 λεπτών στη συνέχεια του αιώνα. Αδιανόητες αποφάσεις, από τους ανθρώπους του τουρνουά.

Το ματς διεκόπη στο 6-3, 6-2, 6-7(5), 3-2 υπέρ του Νο1 τενίστα του κόσμου.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ROLAND GARROS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ