ROLAND GARROS

Roland Garros: Στα ημιτελικά η Τρεβιζάν, απέκλεισε την Φερνάντεζ

Η Μαρτίνα Τρεβιζάν στο Roland Garros
Η Μαρτίνα Τρεβιζάν στο Roland Garros 2020 AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Rolan Garros για την Μαρτίνα Τρεβιζάν η οποία επικράτησε 2-1 σετ της Λέιλα Φερνάντεζ.

Στα ημιτελικά του Roland Garros προκρίθηκε η Μαρτίνα Τρεβιζάν η οποία επικράτησε 2-1 της Λέιλα Φερνάντεζ μετά από ένα ματς γεμάτο breaks.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για το Νο 59 της Παγκόσμιας κατάταξης αφού έκανε break στο σερβίς της Φερνάντες και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 2-0.

Η Τρεβιζάν απείλησε με break και στο πέμπτο game του σετ την Φερνάντεζ, όμως εκείνη κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της. Αντίθετα, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο αμέσως μετά με την Ιταλίδα να κλείνει το πρώτο σετ με 6-2.

Από εκεί και μετά είχαμε διαγωνισμό break στα επόμενα δύο σετ. Στο δεύτερο η Φερνάντεζ έκανε πρώτη το break για να προηγηθεί με 3-1, αλλά η Τρεβιζάν απάντησε αμέσως κει κρατώντας το σερβίς της έφερε το σετ σε ίσα (3-3).

Η Ιταλίδα έσπασε ξανά το σερβίς της Φερνάντεζ για να προηγηθεί με 5-4, όμως η Καναδή αντέδρασε και με break back κατάφερε ότι απλά να μείνει ζωντανή στο σετ και στο ματς, αλλά και να το κατακτήσει στο τάι μπρέικ.

Η συνέχεα όμως ανήκε στην Τρεβιζάν η οποία με δύο γρήγορα breaks προηγήθηκε με 4-0 στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Οι δύο αθλήτριες έκαναν διαδοχικά break από εκεί και μετά μέχρι να κρατήσει το σερβίς της η Φερνάντεζ και να μειώσει σε 5-3.

Τελικά, η νίκη πήγε στην Τρεβιζάν η οποία στο δεύτερο match point της στο ματς έκλεισε το παιχνίδι με 6-3.

TAGS ROLAND GARROS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ