ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Roland Garros: Πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς INTIME

Ο Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ρίχνονται το μεσημέρι της Τρίτης (30/5) στη μάχη του διπλού στο Roland Garros, με την αναμέτρηση να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 14:00.

Έτοιμοι για το ντεμπούτο τους στο Roland Garros του Παρισιού είναι οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, που θα επιδιώξουν τη νίκη στο πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση ως ομάδα, απέναντι στους Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά με αυτή την αναμέτρηση συμπληρώνουν και επίσημα το καρέ συμμετοχών στα διπλά όλων των Grand Slam διοργανώσεων, και αυτή είναι προγραμματισμένη για μετά τις 14:00, καθώς είναι το 2ο χρονικά παιχνίδι στο Court 9.

Αυτή θα είναι η 3η φορά, τους τελευταίους μήνες, που τα αδέρφια Τσιτσιπά θα αντιμετωπίσουν τους No3 του ταμπλό, μετά από το Μόντε Κάρλο και τη Μαδρίτη, όπου οι Έλληνες τενίστες γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Αναφορικά με το υπόλοιπο ημερήσιο πρόγραμμα στην Πόλη του Φωτός, πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που θα αναμετρηθεί με τον Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ επίσης στις 14:00 GR, ενώ τη σκυτάλη στο Philippe Chatrier θα πάρει η Ίγκα Σφιόντεκ, που θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κριστίνα Μπούσκα.

Παράλληλα, και ο Κάσπερ Ρουντ θα μπει για πρώτη φορά στα κορτ της Γαλλικής πρωτεύουσας, ανοίγοντας το πρόγραμμα του Suzanne Lenglen μαζί με τον Ελίας Ίμερ (12:00), ενώ και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ντεμπουτάρει απέναντι στον Λόιντ Χάρις, στο 2ο χρονικά παιχνίδι του Simonne Mathieu (14:00).

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ