ROLAND GARROS

Roland Garros: Ο Τσίλιτς πέταξε εκτός τον Μεντβέντεφ

Ο Τσίλιτς πανηγυρίζει κόντρα στον Μεντβέντεφ στο Roland Garros
Ο Τσίλιτς πανηγυρίζει κόντρα στον Μεντβέντεφ στο Roland Garros 2022 AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Μάριν Τσίλιτς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ισοπέδωσε τον Μεντβέντεφ, επικράτησε 3-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Στα προημιτελικά του Roland Garros προκρίθηκε ο Μάριν Τσίλιτς. Ο 33χρονος Κροάτης ήταν απολαυστικός και ισοπέδωσε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ επικρατώντας 3-0.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Τσίλιτς θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του γαλλικού όπεν και θα προσπαθήσει να βρεθεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά.

Ο Τσίλιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρώσο, ο οποίος για μία ακόμα φορά όταν είδε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως ήθελε έβγαλε εκνευρισμό στο παιχνίδι του.

Ο Μεντβέντεφ κράτησε μέχρι το πέμπτο game του πρώτου σετ. Στη συνέχεια ο Τσίλιτς πήρε τα επόμενα τέσσερα games για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ το break για τον Κροάτη ήρθε στο έκτο game για να προηγηθεί με 4-2 και στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στο 2-0 με 6-3.

Τα πράγματα είχαν πάρει μη αναστρέψιμη τροπή με τον Τσίλιτς να μπαίνει στο τρίτο σετ με δύο breaks για να προηγηθεί με 4-0. Έπειτα ο Κροάτης απλά κράτησε το σερβίς του για να φτάσει στο 3-0 σετ με 6-2, 6-3, 6-2.

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ