ROLAND GARROS

Roland Garros: Μπαίνει στη μάχη των προκριματικών και η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ PRINT SCREEN

Το πρωί της Τρίτης (23/05, 11.00) η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί στον πρώτο προκριματικό γύρο του Roland Garros απέναντι στην Μογιούκα Ουτσιγίμα.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα κάνει την πρεμιέρα της την Τρίτη (23/5) στο Παρίσι κόντρα στην 21χρονη Γιαπωνέζα και Νο145 του κόσμου Μογιούκα Ουτσιγίμα μια αναμέτρηση που θα ανοίξει το πρόγραμμα του court 3 στις 11:00 GR-EUROSPORT για τον 1ο προκριματικό γύρο του Roland Garros.

Η Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί για 2η φορά στην καριέρα της με το ντεμπούτο της να είναι πέρσι όπου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιζαλίν Μποναβεντούρ μετά από μια αναμέτρηση θρίλερ.

Όπως και για την Παπαμιχαήλ, έτσι και για την Ουτσιγιάμα, αυτή είναι η 2η συμμετοχή της στο Roland Garros με την πρώην Νο104 του κόσμου να φτάνει πέρσι μια ανάσα από το κυρίως ταμπλό γνωρίζοντας την ήττα στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η νικήτρια από την αναμέτρηση θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με την Ινδή και Νο218 του κόσμου Ανκίτα Ράινα, είτε με την Γαλλίδα και ΝοΕμελίν Νταρτόν Νο393 στην παγκόσμια κατάταξη.

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ