ROLAND GARROS

Roland Garros: Δευτέρα η Γραμματικοπούλου, Τρίτη ο Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to winning a match against Jack Sock at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to winning a match against Jack Sock at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Στέφανος Τσιτσιπάς και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ετοιμάζονται για τη δική τους πρεμιέρα στο Roland Garros.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros την Δευτέρα (23/5), κόντρα στην Αυστραλή Ντάρια Σάβιλ σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Court 9 και αναμένεται να ξεκινήσει στις 12:00, καιρού επιτρέποντος.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα της στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, προέρχεται από τα προκριματικά έχοντας σημειώσει τρεις νίκες στο τουρνουά.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας ξεκινάει και η δεύτερη δόση του πάνω μέρος του ταμπλό των ανδρών και η 1η του κάτω με τον Στέφανο Τσιτσιπά ωστόσο να αγωνίζεται την Τρίτη (24/5) απέναντι στον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι.

Αντίθετα πρεμιέρα αναμένεται να κάνουν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ οι οποίοι θα παίξουν back-to-back στο Philippe Chatrier με Νισιόκα (Ιαπωνία) και Τόμπσον (Αυστραλία) αντίστοιχα, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει η Νο1 του κόσμου στις γυναίκες, Ίγκα Σφιόντεκ η οποία θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Λέσια Τσουρένκο.

Πρεμιέρα θα κάνουν επίσης τόσο η κάτοχος του τίτλου, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, αλλά και ο Σταν Βαβρίνκα, με την Τσέχα να αντιμετωπίζει την Γαλλίδα Ντιάν Παρί, ενώ ο Ελβετός θα παίξει κόντρα στον Γάλλο Κορεντίν Μουτέ.

Πηγή: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ