ROLAND GARROS

Roland Garros: Αποκλεισμός για τη Λάκη

Roland Garros: Αποκλεισμός για τη Λάκη

Η Μιχαέλα Λάκη ηττήθηκε 2-0 από την Σάρα Μπέλεκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Roland Garros στην κατηγορία των juniors.

Η Μιχαέλα Λάκη ηττήθηκε στην πρεμιέρα της κατηγορίας των juniors, από την 16χρονη Τσέχα και Νο10 του ταμπλό Σάρα Μπέλεκ με 7-5, 6-3 μένοντας εκτός συνέχειας του τουρνουά από τα μονά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά καλά για την 17χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία έσπασε πρώτη το service της Μπέλεκ (3-2, 4-3) με την Τσέχα όμως να απαντάει και τις δύο φορές (3-3, 4-4).

Το καθοριστικό break στο set ήρθε από τη ρακέτα της Μπέλεκ που με love game βρήκε το 3ο break στο set απέναντι στη Λάκη φτάνοντας στην κατάκτηση και στο προβάδισμα με 1-0.

Στο 2ο set η Λάκη δέχθηκε 5 συνεχόμενα break με την Μπέλεκ να φτάνει στο 5-0, εκμεταλλευόμενη τα πολλά αβίαστα λάθη της Λάκη, με την Ελληνίδα τενίστρια στη συνέχεια να κρατάει το service της για πρώτη φορά στο set, σβήνοντας μάλιστα και match-point.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέμεινε φτάνοντας και σε break στο service της Μπέλεκ (3/3 συνολικά στο ματς) μειώνοντας ακόμα περισσότερο (5-2), παίρνοντας τις μπάλες στα χέρια για το 5-3, κάτι το οποίο έκανε σβήνοντας ακόμα δύο match-points!

Ωστόσο, στο 9ο game η Μπέλεκ, αν και βρέθηκε με 15/30 πίσω, στη συνέχεια πήρε τρεις σερί πόντους κλείνοντας το παιχνίδι και εξασφαλίζοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Λάκη και Μπέλεκ να συναντηθούν αντιμέτωπες και στα διπλά, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει παρτενέρ την Ρωσίδα Αναστάσια Γκούρεβα με τα δύο κορίτσια να αντιμετωπίζουν τις Νο1 του ταμπλό, τις Τσέχες Μπέλεκ και Λούσι Χαβλίτσκοβα.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ