SPORTS & GOSSIP

Ράφαελ Ναδάλ: Το ελληνικό καλοκαίρι συνεχίζεται, στον Πόρο ο θρύλος του τένις

Ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει το τουρ στην Ελλάδα, βρίσκεται στον Πόρο ο θρύλος του τένις
Ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει το τουρ στην Ελλάδα, βρίσκεται στον Πόρο ο θρύλος του τένις INSTAGRAM /@RAFAELNADAL

Δεν χορταίνει τη χώρα μας ο θρύλος του τένις, Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος έβαλε πλώρη για τα ελληνικά νησιά, ταξιδεύοντας με το πολυτελές του γιοτ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ βρίσκεται για ακόμα μία φορά στη χώρα μας. Μετά την επίσκεψή του στη Χαλκιδική, προκείμενου να δει το μοναδικό Rafa Nadal Tennis Center, στην Ευρώπη, ο θρύλος του τένις απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων ταξιδεύει με το πολυτελές του γιοτ, "Μπετόβεν" το οποίο το αγόρασε το 2016 και το ονόμασε έτσι λόγω της αγάπης του για την κλασσική μουσική. Το συγκεκριμένο γιοτ κοστίζει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να φιλοξενήσει δέκα άτομα.

Η πρώτη του στάση ήταν στο νησί της Κέρκυρας, έπειτα στο Μεγανήσι, ενώ βρέθηκε και στην Ιθάκη. Μάλιστα, ο τενίστας εθεάθη να κάνει βόλτα στο Βαθύ, στο κέντρο του νησιού και πραγματοποίησε τα ψώνια του σε τοπικό σούπερ μάρκετ.

Μετά το τουρ στο Ιόνιο πέρασε τον Ισθμό της Κορίνθου και ακολούθησε η επίσκεψή του σε νησιά των Κυκλάδων όπως για παράδειγμα η Νάξος και η Φολέγανδρος.

Στη συνέχεια ο θρυλικός τενίστας βρέθηκε στον Πόρο. Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής (13/8) γευμάτισε σε κεντρικό εστιατόριο της παραλίας μαζί με αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης του Πόρου.

Ο Όμιλος σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει: "Σήμερα επισκέφθηκε το νησί μας ένα Θρύλος. Ο ορισμός του Ήθους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Αθλητής ορόσημο της μαχητικότητας.

Ο Άνθρωπος & Αθλητής που έχει ΜΟΝΟ "ορκισμένους" φίλους και κανέναν "εχθρό". Ο Αθλητής που διαχειρίστηκε με τον ίδιο σεβασμό, απέναντι στους αντιπάλους του, κάθε νίκη αλλά και κάθε ήττα. Σπάνιο! Μεγάλη μας τιμή αυτή η επίσκεψη".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ