ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Πτώση κατά μία θέση για τον Στέφανο, βρέθηκε στο Νο 12 του ράνκινγκ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του στο Australian Open απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ | 21 Ιανουαρίου 2024
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του στο Australian Open απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ | 21 Ιανουαρίου 2024 @2024 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Λος Κάμπος όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη της ATP, τουναντίον υποχώρησε κατά μία θέση και βρέθηκε στο Νο 12 του ράνκινγκ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε εκτός της πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια, με τον ίδιο να πέφτει στο Νο 11 και να ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του πως έχει μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψει στο Top1-0.

Το πόσο θέλει να γυρίσει δριμύτερος το έδειξε στα τουρνουά του Λος Κάμπος όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά (ηττήθηκε εκεί από τον Ρουντ), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να βελτιώσει τη θέση του στο ράνκινγκ.

Αντιθέτως, είδε τον Κάσπερ Ρουντ να τον προσπερνάει με αποτέλεσμα να υποχωρήσει κατά μία θέση και να βρίσκεται πλέον στο Νο 12 της κατάταξης, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει πάντως ελπίδες επιστροφής στην δεκάδα την ερχόμενη εβδομάδα, με τους Ντε Μινόρ (Νο 9) και Φριτζ (Νο 10) να έχουν να υπερασπιστούν βαθμούς στο Ακαπούλκο.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ