ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Πρωθυπουργός Αυστραλίας για Τζόκοβιτς: "Οι κανονισμοί, είναι κανονισμοί για όλους"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από τη νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό του Roland Garros 2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από τη νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό του Roland Garros 2021 2021 AP PHOTO/MICHEL EULER

Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, λίγα λεπτά μετά από την απόφαση της κυβέρνησης της χώρας για απέλαση του ανεμβολίαστου Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας είχε, ουσιαστικά, προαναγγείλει όσα έζησε σήμερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Είχε προαναγγείλει την ενδελεχή εξέταση των εγγράφων του και λίγη ώρα μετά από την απόφαση για απέλασή του από την Μελβούρνη, πήρε θέση μέσω Twitter για να στείλει σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση εν όψει του Australian Open που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου.

"Η visa του κ. Τζόκοβιτς ακυρώθηκε. Οι κανονισμοί, είναι κανονισμοί, ειδικά όταν αφορούν τα σύνορά μας. Ουδείς είναι πάνω από τους κανόνες. Η ισχυρή συνοριακή μας πολιτική, είναι σημαντική ώστε να έχει η χώρα ένα από τα μικρότερα ποσοστά θανάτου σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του Covid-19 και γι' αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε σε εγρήγορση" ήταν τα λόγια του Σκοτ Μόρισον.

Διαβάστε το χρονικό της απέλασης του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία, με όλες τις λεπτομέρειες και με όλες τις ιστορίες/αντιδράσεις των τελευταίων 24 ωρών στην πιο τρελή ιστορία των τελευταίων ετών.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ