ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σπουδαία κίνηση Μάρεϊ για τα παιδιά

Ο Άντι Μάρεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Άντι Μάρεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 PATRICK SEMANSKY/ AP PHOTO

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προέβη ο Άντι Μάρεϊ, που ανακοίνωσε πως θα δωρίσει όλα τα prize money που θα κερδίσει από τα τουρνουά του 2022 στο Tour, στα παιδιά που επηρεάζονται από τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Ο πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου, Άντι Μάρεϊ, και επίσημος πρεσβευτής της UNICEF στη Μεγάλη Βρετανία, υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει τα παιδιά της Ουκρανίας που περνάνε δύσκολες ώρες στην πατρίδα τους, μετά την ρωσική εισβολή.

"Περισσότερα από 7.500.000 παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο, μετά την σύρραξη που ξέσπασε στην Ουκρανία. Γι' αυτό, δουλεύω με την UNICEF της Μ.Βρετανίας, ώστε να μπορέσουμε να τα βοηθήσουμε άμεσα, με δωρεές ιατρικών εξοπλισμών και όχι μόνο", έγραψε στο Twitter ο Σκοτσέζος πρωταθλητής.

"Θα δωρίσω για αυτό το σκοπό, όλα τα prize money που θα κερδίσω μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα παιδιά στην Ουκρανία χρειάζονται ειρήνη. Άμεσα", επεσήμανε.

Λίγες ώρες νωρίτερα, πακέτο στήριξης στους πληγέντες του καταστροφικού πολέμου στην Ουκρανία, είχαν ανακοινώσει και οι επτά "μεγάλοι" του παγκοσμίου τένις, που θα δωρίσουν από 100.000$.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ