WTA

Σουάι Πενγκ: Ανακάλεσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Σουάι Πενγκ: Ανακάλεσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
2021 AP PHOTO/ANDY WONG, FILE

Με δήλωσή της η Σουάι Πενγκ ανακάλεσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης, Ζανγκ Γκάολι.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Σουάι Πενγκ οι οποία με δήλωσή της έσπευσε να ανακαλέσει τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης, Ζανγκ Γκάολι.

"Πρώτον, πρέπει να τονίσω ένα σημείο που είναι εξαιρετικά σημαντικό, δεν έχω πει ή γράψει ποτέ ότι κάποιος με κακοποίησε σεξουαλικά" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται δημόσια στην καταγγελία. Σημείωσε πως η δημοσίευσή της στο Weibo (μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας) ήταν ένα "προσωπικό ζήτημα" χωρίς να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα.

Η 35χρονη Πενγκ Σουάι συμπλήρωσε πως "οι άνθρωποι τείνουν να παρερμηνεύουν συχνά" ενώ διευκρίνισε πως διαμένει στο σπίτι της στο Πεκίνο χωρίς καμία επίβλεψη.

Η υπόθεση της πρώην τενίστριας, Σουάι Πενγκ φαίνεται ότι θα έχει και άλλα επεισόδια. Υπενθυμίζουμε ότι μετά από εκείνες τις καταγγελίες η 35χρονη είχε να δώσει σημεία ζωής για αρκετές ημέρες.

TAGS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ