WTA

Πεγκούλα - Σάκκαρη 0-2: Εντυπωσιακή η Μαρία προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα

Πεγκούλα - Σάκκαρη 0-2: Εντυπωσιακή η Μαρία προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα
AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Η Μαρία Σάκκαρη βρήκε ξανά τον τρόπο να νικήσει την Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα όπου θα αντιμετωπίσει την Γκοφ.

Έχει βρει το κουμπί της Πεγκούλα η Μαρία Σάκκαρη. Το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε 2-0 σετ της Αμερικανίδας (Νο17) σε ένα κλειστό ματς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα όπου θα αντιμετωπίσει την Γκοφ.

Η 26χρονη Ελληνίδα ήταν ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, βρήκε απαντήσεις όταν έμεινε πίσω και στα δύο σετ για να πάρει μια σπουδαία νίκη.

Το ματς: Η Πεγκούλα ήταν εκείνη που σέρβιρε πρώτη στο ματς και η Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να φτάσει στο break. Ωστόσο, η Αμερικανίδα κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση και στη συνέχεια έσπασε εκείνη το σερβίς της 26χρονης Ελληνίδας για να προηγηθεί με 2-0.

Η Σάκκαρη έβγαλε αμέσως αντίδραση κάνοντας το break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 2-2. Στη συνέχεια οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους δίχως ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι και το ένατο game. Εκεί η Σάκκαρη έκανε το δεύτερο break της και στη συνέχεια έκλεισε το σετ με 6-4.

Το δεύτερο σετ είχε πολλά κοινά με το πρώτο. Η Πεγκούλα προηγήθηκε ξανά με 2-0, αλλά και πάλι η Σάκκαρη απάντησε άμεσα για να φέρει το σετ σε ισορροπία.

Οι δύο τενίστριες στη συνέχεια κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το ενδέκατο game. Τότε η Σακ έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το σετ και το ματς με 6-4, 7-5.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ