WIMBLEDON

Παπαμιχαήλ - Γκόλουμπιτς 0-2: Έσβησε το όνειρο του Wimbledon

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα για το  Pan Pacific Open 2022 στο "Αριάκε Κολοσέουμ", Τόκιο | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα για το Pan Pacific Open 2022 στο "Αριάκε Κολοσέουμ", Τόκιο | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 © 2023/EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Βικτόρια Γκόλουμπιτς και ηττήθηκε στον τελευταίο προκριματικό πριν από το κυρίως ταμπλό του Wimbledon.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο κυρίως ταμπλό ενός Major. Η 30χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε με 2-6 6-7 (5) από τη Βικτόρια Γκόλουμπιτς στον τελευταίο προκριματικό πριν από το Wimbledon και έσβησε το όνειρό της.

Η Ελβετή, νο 103 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν επιβλητική στο 1ο σετ κι έφτασε σχετικα εύκολα στην κατάκτηση. Στο 2ο όμως, το νο128 της WTA έκανε break και τελικά κατάφερε να οδηγήσει το σετ στο tie break. Προηγήθηκε με 4-1, όμως κατέρρευσε στη συνέχεια, με την Γκόλουμπιτς να κάνει το 6-4 και εν τέλει να επικρατεί.

Η παρουσία της Παπαμιχαήλ στον τελευταίο προκριματικό πριν από ένα Major ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της μέχρι στιγμής, όμως δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο και να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό.

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ