SPORTS & GOSSIP

Πάουλα Μπαντόσα: Η σαρωτική τενίστρια που έχει κλέψει την καρδιά του Στέφανου Τσιτσιπά

Πάουλα Μπαντόσα: Η σαρωτική τενίστρια που έχει κλέψει την καρδιά του Στέφανου Τσιτσιπά
Πάουλα Μπαντόσα: Η σαρωτική τενίστρια που έχει κλέψει την καρδιά του Στέφανου Τσιτσιπά © 2022 GODOFREDO A. VASQUEZ/ AP IMAGES

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα, οργιάζουν. Ποια είναι η 25χρονη τενίστρια που έχει κλέψει την καρδιά του Έλληνα αθλητή;

Η Πάουλα Μπαντόσα, που φημολογείται ότι είναι σε σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά, εντυπωσιάζει με την ομορφιά της αλλά και με τις ικανότητες της στο τένις. Ποια είναι η κοπέλα που έκλεψε την καρδιά του Έλληνα αθλητή;

Η 25χρονη τενίστρια γεννήθηκε από Ισπανούς γονείς στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Οι γονείς της ασχολούνταν με την βιομηχανία της μόδας στη Νέα Υόρκη. Χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια από την γέννησή της για να εγκατασταθεί στην πατρίδα της. Μπορεί από παιδί να είχε όνειρο να γίνει μοντέλο, ωστόσο το τένις μπήκε πολύ νωρίς στην ζωή της και για αυτόν τον λόγο μετακόμισε στην Βαλένθια για τρία χρόνια.

Στο χώρο του τένις έγινε ευρέως γνωστή μόλις το 2021, στα 24 της. Έχει κερδίσει τρεις τίτλους στο WTA Tour στο single. Μάλιστα, έχει σημειώσει την καλύτερη προσωπική της επίδοση στο τουρνουά Grand Slam φτάνοντας στους προημιτελικούς του Γαλλικού Open το 2021. Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει το Indian Wells ενώ το 2015 είχε κερδίσει το Roland Garros ως Juniors.

Το 2022, η Μπαντόσα σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της, στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Open, εξασφαλίζοντας το ντεμπούτο της στην πρώτη πεντάδα. Η Ισπανίδα τενίστρια έχει φτάσει μέχρι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και αποτελεί την κορυφαία αθλήτρια τένις από την Ισπανία στην εποχή της. Έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, στους οποίους αγωνίστηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς για λογαριασμό της Ελλάδας.

Το αγαπημένο της τουρνουά είναι το Αυστραλιανό Open. Ενώ είδωλά της από μικρή, ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ, που ντράπηκε να του συστηθεί την πρώτη φορά που τον συνάντησε, καθώς και η Μαρία Σαράποβα, την είχε μάλιστα και αφίσα στο δωμάτιό της . Είναι επίσης, μεγάλη θαυμάστρια της Ρουμάνας τενίστριας Σιμόνα Χάλεπ.

Εκτός από το τένις της αρέσει πολύ να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και μεγάλη φαν του Λιονέλ Μέσι.

Κατάφερε να πετύχει -ταυτόχρονα με το τένις- και το όνειρο της να γίνει μοντέλο, συμμετέχει συνεχώς σε φωτογραφίσεις μόδας, ενώ πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών της Ισπανίας.

Στην προσωπική της ζωή διατηρούσε, από το 2021, δεσμό με τον Κουβανό ηθοποιό Χουάν Μπετανκούρ, αλλά έβαλαν τέλος στην σχέση τους πιθανότατα τον περασμένο Μάρτιο. Τώρα όπως όλα δείχνουν είναι σε σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά όπως προέκυψε, μόλις αμφότεροι -σχεδόν ταυτόχρονα- άλλαξαν τη φωτογραφία προφίλ που έχουν στο Spotify με μία κοινή τους.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ