ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Παίζει στο τουρνουά της Μαγιόρκα ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με το τρόπαιο του Roland Garros μετά την επικράτηση επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό (13 Ιουνίου 2021)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με το τρόπαιο του Roland Garros μετά την επικράτηση επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό (13 Ιουνίου 2021) @ 2021 THIBAULT CAMUS/ AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δηλώσει παρών στο 250αρι τουρνουά της Μαγιόρκα, την εβδομάδα 19 - 26 Ιουνίου, όμως δεν θα αγωνιστεί στο ταμπλό του μονού.

Ο Σέρβος σκοπεύει να προετοιμαστεί για το Wimbledon, που θα ξεκινήσει την αμέσως επόμενη εβδομάδα από το Mallorca Championships, αγωνιζόμενος μονάχα στο ταμπλό των διπλών.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στη Σερβία, ο Τζόκοβιτς δεν θα δώσει ούτε έναν επίσημο αγώνα μονού στο γρασίδι, πριν την έναρξη του Wimbledon, παρά μόνο θα αγωνιστεί στο ταμπλό των διπλών της Μαγιόρκα, με άγνωστο μέχρι στιγμής παρτενέρ.

Στο μονό της Μαγιόρκα θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Ντομινίκ Τιμ, Καρένιο Μπούστα, Κάσπερ Ρουντ και Κάρεν Χατσάνοφ, όμως ο Τζόκοβιτς δεν σκοπεύει να καταπονήσει το σώμα του περαιτέρω.

Οι διοργανωτές ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει την παρουσία του Νόλε στο τουρνουά, πάντως οι Σέρβοι γράφουν πως είναι σίγουρη η συμμετοχή του στα διπλά του Mallorca Championships, ενώ υπάρχει η αίσθηση, ότι παρτενέρ του θα είναι ο καλός του φίλος, Ντούσαν Λάγιοβιτς, που θα παίξει και στα δυο ταμπλό.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ