AUSTRALIAN OPEN

Οσάκα: "Ίσως πρέπει να αρχίσω να τρώω ελληνικό φαγητό"

Η Ναόμι Οσάκα μετά από νίκη της σε ημιτελικό Australian Open απέναντι στην Σερίνα Γουίλιαμς
Η Ναόμι Οσάκα μετά από νίκη της σε ημιτελικό Australian Open απέναντι στην Σερίνα Γουίλιαμς Ⓒ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Η Ναόμι Οσάκα αποκάλυψε μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Australian Open πως επέλεξε ελληνικό αντί για ιαπωνικό φαγητό την παραμονή του αγώνα της με την Σερίνα Γουίλιαμς και παραδέχτηκε πως σκέπτεται να συνεχίσει να το κάνει.

Η Ελλάδα και οι μοναδικοί θησαυροί της φαίνεται πως έχουν περίοπτη θέση στο φετινό Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γέμισε με περισσή υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες για την ασύλληπτη πρόκρισή του -με ανατροπή- στα ημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης εις βάρος του θρυλικού Ράφα Ναδάλ ενώ μία ημέρα μετά ήρθε η Ναόμι Οσάκα να πλημμυρίσει το πρώτο χρονικά Grand Slam της σεζόν με άρωμα από την πατρίδα μας.

Και αυτό γιατί αποκάλυψε πως την παραμονή του αγώνα της με την Σερίνα Γουίλιαμς, στον οποίο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των Γυναικών στο Australian Open, άλλαξε τις διατροφικές συνήθειές της και αντί για ιαπωνικό φαγητό, προτίμησε ελληνικό.

"Έτρωγα για τρεις εβδομάδες ιαπωνικό και την παραμονή του αγώνα έφαγα ελληνικό. Είχαμε την πρόκριση του Τσιτσιπά επί του Ναδάλ και τώρα πήρα και εγώ την πρόκριση.

Ίσως θα πρέπει να συνεχίσω να τρώω ελληνικό φαγητό", τόνισε η Γιαπωνέζα τενίστρια, που ετοιμάζεται να διεκδικήσει το 4ο Grand Slam της καριέρας της σε ισάριθμους τελικούς που θα έχει πάρει μέρος.

Η μεγάλη στιγμή του Στέφανου Τσιτσιπά έφτασε. Αμέτρητες επιλογές & ειδικά στοιχήματα στη Stoiximan για τον αγώνα Μεντβέντεφ vs Τσιτσιπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ