ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ζβέρεφ: "Ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να τα έχει όλα"

Ο Ζβέρεφ και ο Τζόκοβιτς μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Ζβέρεφ και ο Τζόκοβιτς μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 PATRICK SEMANSKY/ ASSOCIATED PRESS

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις ανδρών και άφησε εκτός τελικού τον Σέρβο σταρ του αθλήματος.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, ανέτρεψε τα προγνωστικά στα ημιτελικά του μονού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις, νικώντας το Νο 1 του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-1) και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Γερμανός τενίστας έχασε εύκολα το πρώτο σετ (6-1), αλλά πήρε το δεύτερο σετ με 6-3 και έφτασε ως τη νίκη, μ' ένα ανεπανάληπτο τρίτο σετ, όπου ο Τζόκοβιτς πήρε μόλις ένα γκέιμ.

Ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει ήδη 20 Grand Slams ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, και σύμφωνα με τον Ζβέρεφ δεν γίνεται να είναι απογοητευμένος: "Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Νόβακ και λυπάμαι που δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το χρυσό, αλλά αν το καλοσκεφτεί κανείς δεν πρέπει να έχει παράπονο. Δεν μπορεί να τα έχει όλα. Έχει κερδίσει 20 Grand Slams και ...αμέτρητα Masters. Πιστεύω πως είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, αλλά είμαι χαρούμενος που τον νίκησα και θα διεκδικήσω το χρυσό μετάλλιο", τόνισε ο 24χρονος Γερμανός πρωταθλητής.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ