ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τένις: Το νέο σύστημα δροσιάς για τους παίκτες

Το νέο σύστημα δροσιάς στο τένις
Το νέο σύστημα δροσιάς στο τένις PRINTSCREEN

Μετά τα παράπονα των παικτών για την ανυπόφορη ζέστη στο Τόκιο, οι διοργανωτές βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο να παρέχουν δροσιά στους τενίστες για στα διαλείμματα ανάμεσα στα γκέιμ και τα σετ.

Η ζέστη στο Τόκιο και τα πολλά παράπονα των παικτών για τη θερμοκρασία, ήταν η αφορμή για να φέρουν οι διοργανωτές έναν ιδιαίτερο μηχανισμό που παρέχει δροσιά στους αθλητές κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ανάμεσα στα γκέιμ και τα σετ και το είδαμε στο ματς της Μπέντσιτς με την Ριμπάκινα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τα έντονα παράπονα των Μεντβέντεφ και Σβάρτσμαν στον διαιτητή και την αποχώρηση της Ισπανίδας Πάουλ Μπαντόθα που έπαθε θερμοπληξία παίζοντας κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, οι διοργανωτές έπρεπε να βρουν έναν τρόπο έτσι ώστε οι αθλητές να παίρνουν "ανάσες" δροσιάς.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο μηχανισμό που βγάζει κρύο αέρα και παρέχεται στους αθλητές με σκοπό να δροσίζονται και να αντιμετωπίζουν τις υψηλές θερμοκρασίες

Δείτε το video:

Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ